2017 dies when cold - Nissan Rogue Sport Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 3 (permalink) Old 07-07-2019, 03:40 PM Thread Starter
Junior Member
 
Rogueman1$'s Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
2017 dies when cold

Hi All,
So I start it up just fine and back out of the garage no problem.
I put her in drive and after 5 to 10 seconds she just turns off.
I can be just starting in drive to accelerate and she just stops.
push the button and it starts right back up fine and then all is good.
It happened the last two days in a row.
Only seems to do this when cold...
Any thoughts?
Jim
Rogueman1$ is offline  
post #2 of 3 (permalink) Old 07-08-2019, 08:13 PM
Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 76
Welcome...I would have the dealer take a look. (It's under warranty.) If it threw a code, that may give the dealer a clue. Or they may not reproduce the event again. I'm sorry I don't have a clue.
Sparky is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 07-10-2019, 03:32 PM Thread Starter
Junior Member
 
Rogueman1$'s Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Thanks Sparky
It is under Warranty and I am going to the dealer this week.
Will let you all know what we / they find.
Jim
Rogueman1$ is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome